Moods of norway støvler steinkjer

moods of norway støvler steinkjer

små søte bygder, som feks Flø. Vidar Busk er verken Dylan, Hendrix eller Elvis, som stadig opptrer som sammenligningsgrunnlag. Busk forteller om hvor viktig det er å ta pauser, å spille mindre, å lade hver tone med følelser. Han er en mellomstor norsk artist på vei ned, i en sjanger som for lengst har stagnert.

Moods of norway støvler steinkjer - Moods of

Busk revitaliserte blues i Norge på 90-tallet, men har strengt tatt ikke hatt noen stor betydning utover det, iallfall ikke internasjonalt. Men det er noe ubehagelig lettvint over hvordan boka omtaler alvorlige tilfeller av trusler og vold mot samboere og andre kvinner. Det var i en kjeller i den idylliske bygden at guttene skapte det nå verdenskjente merket Moods Of Norway. Fra oppvekst i Langesund, via læretid på veien i USA, suksess og Spellemann-priser i Norge, til dagens situasjon: 70 betalende på John Dee, ingen platekontrakt eller manager, TV-show-deltakelser som når bunnen med «Fire stjerners middag og uklare framtidsutsikter. En frustrerende og likevel fascinerende fyr som man er nødt til å få en viss godhet for. Holien skyr ikke unna for de vanskelige historiene fra Busks turbulente privatliv. Dette gjengir Holien tydeligvis uten å ha skjønt det selv. moods of norway støvler steinkjer moods of norway støvler steinkjer

Moods of norway støvler steinkjer - Herre - Moods

4, rapporter annonse 7, rapporter annonse 4, rapporter annonse 7, rapporter annonse 5, rapporter annonse 6, rapporter annonse 5, rapporter annonse 5, rapporter annonse 6, rapporter annonse 5, rapporter annonse 3, rapporter annonse 3, rapporter annonse 6, rapporter annonse 4, rapporter annonse 2, rapporter annonse. Kolleksjonen til Moods er tredelt. This time representing people who pave their own path, just like we have done over the last decade. Biografen lar også Busk slippe lettvint unna hårreisende generaliseringer om svart og hvit. Han pøser på med ord i en irriterende pratsom stil, han skriver snirklete og jålete.

Moods of norway støvler steinkjer - Herreklær

Det vil si, ifølge forfatterens forord er dette ikke en tradisjonell biografi, men en «rockumentar» (referansen til parodibandet og -filmen Spinal Tap er muligens tilsiktet, men framstår ufrivillig komisk). Selv om bokas stil irriterer like mye som hovedpersonens krumspring. Etter mange år på reisefot da de kom hjem igjen til Norge, satt de igjen med mye inspirasjon for å utrykke det som senere skulle bli et verdenskjent merke. Dette kan ikke likestilles med guttestreker i rockebransjen eller artige historier fra livet på veien. Peder Børresen, Simen Staalnacke fra bygda Stryn, er gründerene bak det fantastiske norske merket Moods Of Norway.

0 tanker om “Moods of norway støvler steinkjer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *