Stikkende smerter i magen lettkledde

stikkende smerter i magen lettkledde

Tendens til kramper når man har spist, ikke medtatt allmenntilstand. Heldigvis er dette ufarlig Foto: NTB Scanpix Vis mer Magesmerter hos barn Magesmerter hos barn kan ha noen andre årsaker enn hos voksne.

Stikkende smerter i: Stikkende smerter i magen lettkledde

Plutselig vondt i magen som kan gi kramper, diare, feber og ubehag som går over etter noen dager, såkalt omgangssyke som er en akutt mage- og tarminfeksjon. Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Og hvis det gjelder et barn kan du lese artikkelen magesmerter hos barn. Har du smerter som har vart over en lang stund, kan du bestille ordinær time, sier Berlin. Smerter nederst i magen: Kan være tegn på en gynekologiske tilstand hos kvinner. Du er sprek og frisk, men når du for eksempel spiser softis får du smerter og løs avføring. Du kan enten gå til fastlegen din eller til lege på helsestasjon for ungdom der du bor. Det er flott at du tar kontakt med oss når du oppdager at noe er annerledes enn det pleier med kroppen din. Ja Nei, jeg synes også du bør lese: Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer. Magesmerter kommer ofte i tak og varierer i intensitet. Hvis du aldri har hatt sex så er du ikke gravid. Alt avhengig av hvilke tilstand du eller den syke er i, kan dere forberede dere på legeundersøkelsen. Barn har generelt mer vondt i magen enn voksne har. Blødning, blødning kan skje enten inne i fordøyelseskanalen (for eksempel et blødende magesår ) eller i bukhulen, for eksempel fra en sprukken milt eller sprukken graviditet utenfor livmoren. Smerter nede på høyre side: er typisk ved blindtarmbetennelse. For eksempel: Hull i et organ, for eksempel kan magesår gnage hull på magesekken og en betent galleblære kan sprekke. HØygravide: Ved sterke, akutt innsettende magesmerter bør du oppsøke sykehus. Hei, smerter i brystet er ofte utrolig skummelt, for mange tenker at det kan skyldes feil med hjertet.

Jeg: Stikkende smerter i magen lettkledde

Eller kan jeg ta det med ro og satse på at alt er i orden? LES OGSÅ: Lyskestrekk kan gi smerter i nedre delen av magen. Men har du smerter i magen og andre symptomer, bør du oppsøke lege. Det kan også være fra lungene, men vil da stort sett gi tung pust i tillegg, og oftest vare lengre enn 20 minutter. Det kan også være tegn på truende spontanabort, vanligst i svangerskapsuke 4-9. Oppdatert av Elisabeth Lofthus, sykepleier. Jeg har den siste måneden vært plaget med stikkende smerter i nedre del av magen, mest på høyre side ved trusekanten og rundt navelen. Sykdom som er mer krevende, men stort sett er ufarlig.

0 tanker om “Stikkende smerter i magen lettkledde

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *